Nikčević, Bulatović i Đuričić zatvaraju ovogodišnji muzički program Grada teatra

Nikčević, Bulatović i Đuričić zatvaraju ovogodišnji muzički program Grada teatra

 

 

Muzički program 27. Grada teatra, koji je festivalskoj publici i ovog ljeta pružio priliku da čuje značajne domaće i umjetnike iz regione (od violiste Saše Markovića i Ansambla Metamfosis, Gudača „Svetog Đorđa“, trija Matije Dedića, braće Teofilović i gitariste Miroslava Tadića, do Hora „Obilić“ sa dirigenticom Darinkom Matić Marović), svečano se završava sjutra veče, koncertom crnogorskih gitarista Darka Nikčevića i Srđana Bulatovića, koji nastupaju sa bubnjarom Dragoljubom Đuričićem.    

Na koncertu koji je zakazan za 27 jul u 22 sata na sceni Terase između crkava, Đuričić, Bulatović i Nikčević izvešće kompozicije „Ritmico“, „Pod gorom“, „Voda na valove“, „Fistanlija“, „Matija“, „Slavic perpetuum mobile“, „Igra“....     

dragoljub-4.jpg                         

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti