Foto&video takmičenje “Zlatni oktobar”: Još dva dana za online glasanje!

Foto i video takmičenje pod nazivom “Budva – zlatni oktobar”, koje je Turistička organizacija opštine Budva organizovala u periodu od 12. do 26. oktobra, izazvalo je veliko interesovanje građana Budve, ali i svih onih koji budvansku rivijeru doživljavaju kao mjesto koje inspiriše i čija se ljepota mora zabilježiti kamerom.

Do 26. oktobra stigla je 221 fotografija Budve u jesen koje je poslalo 52 učesnika, dok je broj pristiglih video klipova bio nešto manji, 30 klipova od 21 učesnika.

Uslijed velikog broja pristiglih fotografija i klipova, stručnom žiriju je bilo teško da izabere dvije najbolje fotografije i dva najbolja video klipa, kako je bilo najavljeno, pa je iz tog razloga izabrao četiri najbolje fotografije i dva najbolja video klipa. Online glasanje je u toku, materijali su postavljeni na Facebook stranicu Turističke organizacije opštine Budva i svi zainteresovani mogu glasati za svoje favorite.

Cilj takmičenja je ispunjen, jesen u Budvi je obilježena nizom živopisnih kadrova koji će se koristiti u daljoj promociji Budve kao destinacije za sva četiri godišnja doba, a učesnici najvještije ruke biće adekvatno nagrađeni.

“Podsjećamo još jednom sve zainteresovane da posjete Facebook stranicu Turističke organizacije opštine Budva - Budva.travel i do 5. novembra glasaju odnosno “lajkuju” fotografiju i video klip koje izaberu kao najljepše. Na taj način će odrediti pobjednike takmičenja “Budva – Zlatni oktobar” koji će osvojiti novčane nagrade u iznosu od po 300 eura i čiji će se materijali dalje koristiti na društvenim mrežama i u publikacijama o Budvi. Ujedno se zahvaljujemo svim učesnicima na poslatim materijalima!” – zaključuje se u saopštenju.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti