Francuski turoperatori u Crnoj Gori: „Ima nešto posebno u tom tirkiznom moru i planinskim vrhovima”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) ugostila je predstavnike turoperatora iz Francuske, koji su u periodu od 17. do 21. oktobra boravili u našoj zemlji.

Riječ je o predstavnicima sedam značajnih turoperatora: Amatera, Namaste, Marco Vasco, Monde Authentique, Secrets de Voyages, Voyages Couture i mN’O, koji su imali priliku da se upoznaju sa prirodnim, kulturnim i istorijskim znamenitostima Crne Gore.

Prema njihovim riječima, utisci su više nego pozitivni i sa oduševljenjem najavljuju ponovni dolazak u našu zemlju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti