Hotelska grupa Budvanska rivijera pružila podršku mladom teniseru iz Budve, Mariu Aleksiću

Cijeneći sport važnim segmentom svakog društva i njegovu posebnu ulogu koju zauzima u razvoju djece – od njihovih fizičkih i intelektualnih strana ličnosti, do razvijanja osjećaja za plemenitost, prijateljstvo, i druge životne principe, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ posebnu podršku pruža mladim i telentovanim sportistima. Jedan od njih je i sedamnaestogodišnji teniser iz Budve, Mario Aleksić, koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri postigao izuzetne rezultate, osvojiviši sve značajnije domaće i mnoge evropske turnire – uvijek korak ispred svoje generacije.

Kako je i Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ u svom poslovanju prepoznata kao kompanija koja uvijek ide korak ispred, a imajući u vidu uticaj sporta na promociju turizma, sa mladim teniserom, Mariom Aleksićem, zaključen je Ugovor o sponzorstvu koji će mu obezbijediti podršku kompanije u daljem profesionalnom angažmanu, dok će on za uzvrat, kroz svoje buduće uspjehe i učešće na svjetskim turnirima, na najbolji način biti promoter svega onoga što predstavlja HG Budvanska rivijera – lidera autentičnog doživljaja na polju turizma i hotelijerstva Crne Gore i regiona.

Mario Aleksić je u kontinuitetu osvojio sve trofeje koji su se mogli osvojiti u Crnoj Gori, a paralelno sa domaćim turnirima, učestvovao je na impozantnom broju evropskih turnira – osvojivši pet u singlu i četiri u dublu.

Od strane Teniskog saveza Crne Gore dobio je pehare za najbolji naiconalni rang za uzraste do 12 i 14 godina, a takodje je proglašen je za najbolje rangiranog crnogorskog tenisera na evropskoj rang listi do 14 godina i za najbolji ETA rang do 16 godina. Krajem 2016. proglašen je za najboljeg mladog sportistu Budve. Kao šesnaestogodišnjak uspio da osvoji prve ITF bodove u kategoriji do 18 godina na ITF turnirima i da zaigra kao najmlađi član u DAVIS CUP reprezentaciji Crne Gore.

Početkom 2018. godine, na jednom od evropskih turnira u Švedskoj, savladao je i sina svjetski poznatog tenisera Bjorna Borga.

Za uspjehe Maria Aleksića, osim velikog talenta, rada i zalaganja, svakako je zaslužan njegov trener Martin Krstajić, koji ga je trenirao dugi niz godina i dao nemjerljiv doprinos u Mariovoj teniskoj karijeri. Danas, Mario Aleksić trenira pod nadzorom Gorana Bubnja, jednog od najeminentnijih trenera u Srbiji i Evropi, koji je za Maria rekao da je nesumnjivo najveći potencijal kojega je teniska Crna Gora ikada imala.

Uz podršku Odbora direktora kompanije, potpisivanju Ugovora prisustvovali su izvršna direktorica, sekretar Društva i dirketorica marketinga HG Budvanska rivijera, kao i teniser u pratnji roditelja.

U okviru društveno odgovornog djelovanja, Hotelska grupa Budvanska rivijera već dugi niz godina podržava mnoge sportske kolektive sa područja Opštine Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti