Hrvatski Index bira najružniju građevinu na Jadranu

I na hrvatskom dijelu Jadrana muče muku sa neplanskom gradnjom, te su, uz pomoć čitalaca skupili odurne građevine koje zaslužuju rušenje, i sada je čitaocima veliko finale: izabrati najružniju od najružnijih jer "želimo li vratiti ljepotu na Jadran u budućnosti ćemo morati promisliti o metodama kojima možemo debetonizirati obalu, srušiti favele i spriječiti ispuštanje fekalija u more."

Prilično ambiciozno, ali ukoliko imate i vi neki predlog ružne građevine sa naše obale možete ga poslati nama ili direktno njima na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Ovo je finalna lista građevina koje, prema vama, uništavaju izgled jedne od najljepših obala na svijetu. Glasajte ovdje za one građevine koje smatrate najodvratnijima i pomozite nam izdvojiti one koje zaslužuju rušenje

1. Brela:
 
 
 
2. Primošten
 
 
3. Dramalj
 
 
4. Solin
 
 
5. Raslina
 
 
 
 
6. Petrčane
 
 
 
7. Vodice
 
 
8. Vir
 
 
9. Sabunike
 
 
10. Sabunike
 
 
11. Umag
 
 
12. Bibinje
 
 
13. Vodice
 
 
14. Cres
 
 
15. Bol
 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti