I italijani objavljuju račune skupih kafa, mnoge šokiralo koliko je koštala jedna

Ljeto još nije počelo, a na društvenim mrežama već su se pojavili računi iz raznih evorpskih ljetovališta. Ovog puta fotografija računa sa skupom kafom viralna postala u susjednoj Italiji.

Naime, neke Italijane, kako prenosi portal index.hr, šokirala je fotografija žene iz okoline Napulja koja je na društvenim mrežama objavila račun iz jednog bara u Positanu. Tamo je sa svojom pratnjom naručila dvije kafe, dvije koka kole i dvije flaše vode, a iznos računa bio je 46 eura. Žena se na Facebooku požalila na iznos, a fotografija je brzo postala viralna. Na računu se vidi kako kafa košta 10 eura, koka kola isto toliko dok flaša vode stoji 3 eura. Naravno, račun je odmah izazvao lavinu reakcija, a mnoge su po običaju bile podijeljene. I dok su jedni pisali kako je 10 eura za kafu previše bilo gdje, drugi su branili cijene.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti