Idealan za zabavu: Avion vrijedan 325 miliona imaće noćni klub i bioskop

Njemački dizajnerski studio Lufthansa Technik,objavio je rendere koji otkrivaju izgled modifikovanog Airbus A330 aviona pretvorenog u "leteću superjahtu"

Riječ je o projektu vrijednom 325 miliona funti, a koji predstavlja modifikovanu verziju standardnog putničkog aviona Airbus A330 koja je namijenjena luksuznoj zabavi.

Dio aviona su diskoteka, stakleni pod i "balkon", a centralni dio ima sistem za projekciju pod nazivom Explorer ugrađen u zidove i strop koji virtuelno prikazuje dnevno i noćno nebo.

Luksuzni avion će imati spavaće sobe i sobe za goste, te će putnicima ponuditi svu udobnost i luksuz kao i hotel s pet zvjezdica na tlu.

Avion će posjedovati i balkon na izvlačenje koji bi se koristio na tlu. Biće namijenjen za 12 VIP putnika, ali će se dizajn moći prilagoditi za maksimalno 47 osoba.

Iako se radi o avionu, koncept je predstavljen na Monaco Yacht Showu u septembru.

Izvor: klix.ba

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti