Hotelska kupališta od Ulcinja do Herceg Novog na tenderu

Danas je raspisan Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup hotelskih kupališta duž crnogorske rivijere u skladu sa Atlasom crnogorskih plaža i kupališta i Programom objekata obalne infrastrukture koje je donijelo Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore. Privremeni objekti u okviru kupališta koji su predmet ovog Javnog poziva sadržani su u Programu privremenih objekata u zoni morskog dobra za period od 2019-2023. godine, koji je donijelo Ministarstvo održivog razvoja i turizma.

Pravo učešća na javnom pozivu za zakup hotelskih kupališta imaju vlasnici ili zakupci hotela visoke kategorije (hoteli sa 4 i 5 zvjezdica i hotelski risorti).

Otkup tenderske dokumentacije može se izvršiti u prostorijama Javnog preduzeća u Budvi, svakog radnog dana od 08.30h-15.00h, sve do 1. marta 2019. godine u 15.00h.

Zainteresovane ponuđače ovim putem pozivamo da se detaljno upoznaju sa tekstom Javnog poziva, s obzirom na to da sadrži izmjene pojedinih uslova za konkurisanje u odnosu na raniji period, u skladu sa novom pravnom regulativom. Javni poziv je od danas dostupan na sajtu Javnog preduzeća www.morskodobro.com.

U cilju adevaktne pripreme ljetnje turističke sezone do kraja februara će biti raspisani Javni pozivi za davanje u zakup javnih kupališta, privremenih lokacija i objekata obalne infrastrukture, kako bi sve bilo spremno već od 1. maja tekuće godine.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti