Iz Vodovoda pozivaju građane da ukazuju na probleme

Iz Vodovoda pozivaju građane da ukazuju na probleme

 

Gradski Vodovod pozvao je danas potrošače da ih ubuduće redovno izvještavaju o svim problemima kako u vodovodnom tako i u kanalizacionom sistemu, a koji su nastali ili traju duže vrijeme.

Podsjećanja radi, uredno vodosnabdjevanje u proteklom periodu, obezbijeđivali smo zahvaljujući sistemu regionalnog snabdjevanja kao i sopstvenim ulaganjima u pumpna i druga postrojenja. Bez obzira na navedeno, želja nam je da u vremenu koje dolazi osavremenimo sistem vodosnabdjevanja i da funkcionisanje svih sistema u preduzeću, pred sljedeću turističku sezonu izdignemo na veći nivo.

 

U vezi sa tim nastojanjima, naše preduzeće je riješeno da otkloni i sve nedostatke u kanalizacionom sistemu funkcionisanja, te će u sklopu projekta otpadnih voda sa preduzećem WTE uskoro pokrenuti i tu aktivnost, kako se dugogodišnji -evidentni- problemi ne bi ponavljali.

 

Poštovane potrošače molimo da naredni period iskoriste za prijavljivanje svih nedostataka u funkcionisanju naših sistema, dostavljaju primjedbe, sugestije i opažanja, a sve u cilju iznalaženja rješenja i prevazilaženja uočenih problema.

 

Kontakt telefoni: fax: +382 33 452 772, e-mail: vodovod@/t-com.me ili u Sluzbi za reklamacije (Upravna zgrada), Trg Sunca 1.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti