Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore doniralo preko 100.000,00 eura sportskim klubovima u Herceg Novom i Tivtu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore doniralo je finansijska sredstva sportskim klubovima opština Herceg Novi i Tivat u iznosu većem od 100.000,00 eura.

Ova sredstva su obezbijeđena iz prihoda koje je Javno preduzeće ostvarilo od usluga trajektne linije Kamenari - Lepetane za nešto više od godinu dana. Donirana sredstva su raspodijeljena različitim sportskim klubovima u ovim opštinama, u skladu s njihovim potrebama i planovima razvoja. Sigurni smo da će ova donacija pozitivno uticati na unaprijeđenje sportske infrastrukture, podršku sportskim takmičenjima, kao i na motivaciju mladih sportista. Naš cilj je da doprinesemo razvoju sporta i zdravih stilova života u lokalnim zajednicama.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti