Kod državljanina Srbije pronađen heroin

Budvanska policija uhapsila osobu kod koje je pronađena opojna droga heroin, vaga za precizno mjerenje i drugi predmeti.


Ova osoba će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom tužilaštvu.
"U Budvi, u naselju Kamenovo policija je kontrolisala M.M. (37), državljanina Republike Srbije, sa boravištem u Budvi i kod njega pronašla 10,5 grama opojne droge heroin. Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice gdje je pronađena vaga za precizno mjerenje i drugi predmeti. Upoznat je nadležni državni tužilac. M.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivčno djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprave policije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti