Komšije o nama: Ovo je jedna od najskupljih plaža u Crnoj Gori, dvije ležaljke i suncobran koštaju 250 eura

Nekadašnja Mala plaža u Budvi u Crnoj Gori je već nekoliko godina dio luksuznog kompleksa Dukljanski vrtovi, a mnogi smatraju da su cijene prevelike čak i za bogate goste.

Dva kreveta, suncobran, činiju s voćem, tanjir ostriga, šampanjac, nekoliko flaša vode, kao i pravo na korištenje drvenog stola i nekoliko stolica, dobićete ako, vjerovali ili ne, potrošite čak hiljadu eura, prenosi portal Nova.rs.

Međutim, na ovoj "mini plaži" moguće je provesti dan i za manje para, odnosno za 250 eura. Za taj novac dobit ćete "osnovni paket": dvije ležaljke i suncobran, a možete ih koristiti cijeli dan, bez uslovljavanja dodatnog troška.

Na nešto bogatiji "smještaj" imat ćete pravo ako platite minimalno 450 eura. Ova privilegija za turiste dubljeg džepa isto tako obuhvata dvije ležaljke i suncobran, ali ovog puta dobijate i flašu šampanjca od 0,75 litara, činiju sa voćem i četiri čaše vode.

Za "premium paket" morat ćete izdvojiti 500 eura, dok najluksuzniji paket košta 1.000 eura. Razlika je uglavnom ležaljkama i krevetima s pokretnim gornjim dijelom za jastuke.

"Ovaj paket podrazumijeva, kao što smo već napisali, luksuzni krevet plus dnevni boravak (šta god to značilo). To nije sve, jer na toj istoj bijeloj posteljini, doduše pomalo umazanoj pijeskom, dobijate i flašu šampanjca Dom Perignon od 0.75 litara. Dok ispijate svoje penušavo vince, osoblje u blještavo bijelim uniformama, poslužit će vas činijom punom voća, ali ne bilo kakvog. U pitanju su probrane šumske voćkice, koje se ne kupuju na lokalnoj pijaci. Taman kad pomislite da je to maksimum rajskih užitaka, slijedi najbolji dio - tanjir ostriga, četiri flaše vode i poklon korpica", piše novinarka portala Nova.rs Ana Marković.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti