Koncert u Crvenoj komuni

U organizaciji JU Muzeji i galerije Budve u Spomen domu “Crvena komuna” u Petrovcu, večerad sa početkom u 19 časoba biće održan koncert pijaniste Aleksandra Jakovljeva umjetnika iz Sankt Peterburga.

Aleksandar Jakovljev je laureat sa više od pedeset međunarodnih takmičenja, uključujući takmičenja u Ženevi, Sinsinatiju, Takamatsuu itd., koncertni je pijanista i osnivač festivala Grand Piano in Palace u Sankt Peterburgu. Od 2022. godine živi u Crnoj Gori.

Program:

Sergey Rachmaninov

  • Prelude Op.3 №2
  • Preludes Op.23 №3,5
  • Preludes Op.32 №10,12
  • Sonata №2, Op.36
  • Suite from Violin Partita in E by J.S. Bach (Preludio, Gavotte, Gigue)

Ulaz na koncert je slobodan.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti