Kotoraninu 15 dana zatvora jer nije zaustavio auto na znak stop

Sutkinja Suda za prekršaje u Budvi - Odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić izrekla je Kotoranini M. L. ( 20) kaznu zatvora od 15 dana, kao i novčanu od 150 eura jer se nije zaustavio na znak policijskog službenika.

Kako je saopštio zamjenik predsjednika Suda za prekršaje u Budvi, sudija portparol Marko Djukanović kazao je okrivljeni juče oko 15.30 časova u mjestu Škaljari nije zaustavio vozilo na propisani znak stop policijskog službenika.


“Prilikom dalje kontrole utvrdjeno je da nije imao ni važeću vozačku dozvolu. Uz kaznu zatvora izrečena je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca, kao i pet kaznenih poena”, kazao je Djukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti