Libanci u posjeti "Bellevue-u"

Libanci u posjeti "Bellevue-u"

Prva organizovana grupa turista iz Libana, njih 25, doputovala je u Crnu Goru, smjestivši se posredstvom budvanske turističke agencije Adria Travel, u bečićki elitni hotel "Iberostar Bellevue".

 

Prema riječima predstavnika agencije Branka Popovića riječ je o gostima iz Bejrutra, i uprkos upozorenju tamošnjeg ministarstva turizma da ne kreću na put, zbog mogućnosti otpočinjanja rata usljed sirijske krize, oni su odlučili da idu.

 

Popović je za Primorske novine naglasio da su Libanci oduševljeni boravkom u Budvi, te da će večeras biti na večeri u nacionalnom restoranu na Toplišu, gdje će okusiti domaća jela, a da sjutra ujutru idu na jednodnevni izlet u Dubrovnik.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti