Marija Franeta u "Domaćinskim pričama"

Poznati kuvar i putopisac iz Srbije – Nenad Gladić, poznatiji kao Lepi Brka, tokom maja je uživao u gastro čarolijama na budvanskoj rivijeri.

U organizaciji Turističke organizacije opštine Budva domaćini “Domaćinskim pričama” bili su naši mještani poznati po svojim kulinarskim umjećima, originalnim recepturama, porodičnim tradicijama i autohtonim sastojcima.

Kakvi su ukusi i mirisi budvanskog kraja, kako seoska domaćinstva privlače strane turiste i koliko godina treba da imate da biste se "ozbiljno" bavili kulinarstvom - saznajemo u novoj epizodi koja predstavlja našu mladu, kreativnu sugrađanku Mariju Franetu.

https://www.youtube.com/watch?v=BD_7L-3R768

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti