Do sada isplaćeno 40.425 eura materijalno najugroženijim

Materijalna pomoć
 
"Od 80.000 eura, koliko je budžetom opštine Budva za 2013. godinu opredijeljeno za pomoć materijalno ugoženim kategorijama stanovništva, do sada je po osnovu jednokratne i mjesečne pomoći isplaćeno 40.425 eura" javlja radio Budva.  
 
Za 2013. godinu smo odobrili 64 zahtjeva za jednokratne i 13 za mjesečne novčane pomoći. Iznos jednokratne pomoći kreće se od 55 do 165 eura, u izuzetno teškim situacijama dodjeljuje se pomoć od 330 eura, a u slučaju teške bolesti i smrtnosti i u visini 550 eura. Visina odobrenih  mjesečnih pomoći je od 55 do 110 eura.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti