Mediteranska ishrana dokazano poboljšava vaš seksualni život

Zaboravite ostrige i drugu hranu bogatu afrodizijacima, istraživanja pokazuju da ako stvarno želite dobar seksualni život, morate se preorjentisati na mediteransku dijetu.

Izbacivanje crvenog mesa i prerađene hrane i okretanje ribi, maslinovom ulju, zrnevlju i sviježem voću i povrću dokazano pojačava krvotok u genitalijama i pojačava seksualni nagon.

Naučnici su takođe otkrili da seksualna disfunkcija je često povezana sa problemima metabolizma, kao što su visok holesterol, krvni pritisak, otpornost na insulin, nagomilane masnoće u trbušnom dijelu tijela; sve na što mediteranska dijeta utiče.

Pa onda, da li već spremate oslića sa brokolijem uz svijeće?                     

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti