Montenegro Stars preuzima hotele i u Dubrovniku, Draču i Tirani 


Hotelski lanac “Montenegro stars hotels group”, koji gazduje elitnim bečićkim “Splendidom” i “Montenegrom” te budvanskim  Blue starom”, po svoj prilici biće u istoriji crnogorskog turizma prva domaća kompanija, koja će upravljati i hotelima u konkurentskoj Hrvatskoj i Albaniji.

  Naime, i dok se još vode pregovori sa Prvom bankom, oko preuzimanja menadžmenta nad kolašinskom “Lipkom”, uprava ove privatne hotelske kompanije, kako prenosi portal "Vijesti online" završava pregovore da  pod  svoju “kapu” stavi i još tri hotela, dva u Albaniji i jedan u Hrvatskoj.

Kako “Vijesti” saznaju, pregovori se vode oko preuzimanja hotelskog menadžmenta nanad hotelom u centru albanske prijestonice Tirane, kao i jednog u Draču, a za oko je pao i hotel u Orašcu kraj Dubrovnika,  koji bi takođe “Montenegro stars” vodio.

  Ukoliko se uspješno završe pregovori, “ Montenegro stars” , bi postao najjača hotelska kompanija u regionu, koja bi upravljala sa ukupno sedam hotela visoke kategorije.

 Suvlasnik kompanije  Žarko Radulović potvrdio je da se vode pregovori oko preuzimanja manadžmenta nad hotelima u Hrvatskoj i Albaniji uz uvjerenje da  se nada pozitivnom ishodu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti