Montenegro Village Explorer!

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma sa ponosom predstavlja inovativnu web stranicu i mobilnu aplikaciju "Montenegro Village Explorer".

Ova platforma će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz seoska domaćinstva u Crnoj Gori, otkrivajući autentičnost života na selu.

Istražite smještaj, aktivnosti i lokalnu gastronomiju na web stranici. A mobilna aplikacija je vaš vodič sa personalizovanim preporukama, dostupna na App Store-u i Google Play Store-u.

Doživite čari seoskog turizma u Crnoj Gori i otkrijte autentičnu kulturu, prirodu i gostoljubivost seoskih domaćinstava!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti