Na listi TripAdvisora najboljih destinacija za 2022. godinu nalaze se i dva grada iz komšiluka

Platforma TripAdvisor predstavila je listu najboljih destinacija za 2022. godinu prema izboru čitalaca  a na listi "Best of the Best" našla su se dva grada iz susjedne Hrvatske - Dubrovnik i Split.

Tripadvisor je platforma namijenjena ocjenjivanju turističke ponude najpopularnijih svjetskih destinacija, a na osnovu recenzija čitalaca formirali su listu "Best of the Best" lokacija 2022. godine.

Na prvom mjestu našla se španska Mallorca koju su opisali riječima: "Privlačeći posjetitelje iz svih dijelova svijeta, Mallorca je sanjiva ostrvska destinacija u Sredozemnom moru, tik uz jugoistočnu obalu Španije. Ima ponešto za svaki ukus – plaže i uvale, spektakularni planinski lanac, romantična ribarska sela i rustikalni krajolik prošaran nasadima badema i maslina".

Na listi su se našla i dva grada iz komšiluka, a oba su iz Hrvatske. Na petom mjestu je Dubrovnik, dok je Split zauzeo 13. poziciju.

Među prvih deset na listi našli su se: Mallorca, Kairo, Rodos, Tulum, Dubrovnik, Ibiza, Natal, Arusha, Goreme i Santorini.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti