Nacionalna turistička organizacija predstavlja turističku ponudu destinacije na sajmu u Parizu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru promotivnih aktivnosti na emitivnom tržištu Francuske, učestvuje putem virtuelne platforme na Međunarodnom sajmu turizma,“IFTM Top Resa 2021”, koji se ove godine održava u hibridnom obliku od 5-8. oktobra u Parizu.

Riječ je o jednom od najznačajnijih B2B sajmova na teritoriji Francuske koji je ove godine okupio 200 destinacija i preko 34 000 profesionalaca iz oblasti turizma. Sajam  predstavlja odličnu platformu za uspostavljanje novih i održavanje poslovnih kontakata sa turoperatorima i ugovaranje poslova za narednu godinu.

Tokom prva dva dana sajma predstavnici Nacionalne turističke organizacije, održali su sastanke sa turoperatorima i predstavnicima renomiranih medija iz Francuske i tom prilikom su ih upoznali sa turističkom ponudom Crne Gore i aktuelnim aranžmanima.

Francuzi su poznati kao vrlo znatiželjni turisti, neki od najčešćih motiva za putovanje u Crnu Goru jeste boravak i aktivnosti u prirodi, upoznavanje i razgledanje kulturnih znamenitosti kao i gastronomska ponuda.

U okviru sajma, u  oficijelnom časopisu “IFTM Daily”, objavljen je članak o Crnoj Gori i kampanji “U društvu prirode”, koja ima za cilj da zainteresuje turiste za prirodne ljepote Crne Gore i da ukaže na ponudu koju kao destinacija imamo u oblasti ruralnog i aktivnog turizma.

Članak možete pogledati na:https://iftmdaily.com/daily/partez-a-la-decouverte-de-la-nature-partez-a-la-decouverte-de-vous-meme-au-montenegro/.

Pored Nacionalne turističke organizacije, u on-line izdanju sajma takođe učestvuje i Lokalna turistička organizacija Budve.

Nakon nastupa na sajmu, NTOCG će u saradnji sa partnerima organizovati studijsko putovanje u Crnu Goru za najznačajnije francuske turoperatore koji još uvijek nemaju Crnu Goru u ponudi. Na taj način, turoperatori će imati priliku da neposredno upoznaju destinaciju i ostvare kontakt sa predstavnicima crnogorske turističke privrede kako bi donijeli krajnju odluku o uključivanju Crne Gore u svojim programima.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti