Nastavljena promocija ponude Budve

Promocija crnogorskih turističkih destinacija na glavnom gradskom trgu u Tirani izazvala je danas veliku pažnju mnogobrojnih građana i turista glavnog grada Albanije.

Sa crnogorskim predstavnicima srdačno je razgovarao Erin Veliaj, gradonačelnik Tirane, a promociji je prisustvovao i Danilo Brajović, otpravnik poslova u Ambasadi Crne Gore u Albaniji. Najveću pažnju izazvao je nastup folklornog ansambla Crna Gora. U Nacionalnoj turističkoj organizaciji, koja je osmislila i realizovala cjelokupni današnji program, ističu zadovoljstvo interesovanjem i očekuju ove godine veći broj turista iz Albanije u crnogorskim primorskim i planinskim destinacijama. TO Budva i Hotelska grupa "Montenegro stars", nakon Prištine, Skoplja, Ohrida i Tirane nastavljaju promociju u gradovima Srbije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti