Nikolić: Nadamo se muškoj borbi i pobjedi gospode sa primorja!

Očekivanja pred polu-finale rukometnog kupa Crne Gore koji će se odigrati danas protiv ekipe Lovćena iznio nam je sekretar rukometnog kluba Budvanska rivijera Dejan Nikolić.

Ove sezone u majstorici kupa učestvovaće će četiri kvalitetne ekipe, od kojih svaka želi da uzme trofej, a nadam se da ćemo to na kraju biti mi. To što smo pobijedili Lovćen dva puta ne znači mnogo. Ovo je nova priča, čekaju nas dvije nove utakmice, moramo dva puta da dobijemo. Krećemo od početka i fokusiramo se na prvu utakmicu.

Kao što smo i pričali tokom čitave sezone, glavni cilj je dupla kruna. Dosadašnji tok sezone nam dodeljuje ulogu favorita znači nam što smo i matematički obezbijedili naslov šampiona rukometne SB-Bet lige Crne Gore, ekipa naročito mlađi igrači dobili su na samopouzdanju, postali smo dosta svesniji samih sebe, ali to sada nosi i određenu vrstu odgovornosti, jer ne smijemo da padnemo ispod tog nivoa. Imamo pozitivan skor sa Lovćenom i to nam daje možda blagu prednost u ovom polufinalu ali sa druge strane to ne mora ništa da znači jer je Lovćen respektabilan protivnik, koji je tokom cijele sezone igrao dobro. Kao i svako polufinale, biće tvrdo i neizvjesno, iscrpljujuće za obje ekipe  svi u klubu se nadamo muškoj borbi i pobijedi Budvanske rivijere - zaključio je sekretar gospode sa primorja Dejan Nikolić.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti