Odbrojavanje je počelo

Ekipa RK " Budvanske rivijere" nalazi se veoma blizu šampionske titule izabranici Dejana Dragnića u sledećem kolu gostuju ekipi RK Danilovgrad u Danilovgradu, impresije pred sjutrašnji meč iznio nam je predsjednik kluba Ivan Sekulović.

Ekipa Danilovgrada je ekipa koja zna da igra i da se nadigrava, ali vjerujem u svoju ekipu i mislim da možemo da pobjedimo i primaknemo se još jedan korak bliže tituli. Nadam se da će utakmica biti lijepa za gledanje i da će gledaoci uživati, a mi da ćemo na kraju slaviti pobjedu.

Kada je riječ o tituli Sekulović je istakao da je titula na dohvat ruke i da je odbrojavanje počelo...

Realno je da je titula na dohvat ruke, ali ne smijemo se nikako opuštati. Bodovna prednost je velika, ali i pored toga treba da nastavimo da igramo u istom ritmu, i ako je moguće napravimo još veću bodovnu prednost do kraja prvenstva - zaključio je Ivan Rico Sekulović predsjednik RK "Budvanska rivijera" .

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti