Omladinski Svjetski kup u boksu

„Ovogodišnje izdanje omladinskog Svjetskog kupa u boksu dovelo je u Budvu ukupno 245 boksera iz 22 zemlje sa tri kontinenta, Evrope, Azije i Amerike, što je turnir učinilo najposećenijim u istoriji.

Bokserski savez CG je još jednom pokazao svoju profesionalnost u organizaciji", samo su neke od pohvala objavljenih na zvaničnoj stranici Evropske bokserske konferencije sa sjedištem u Monaku i Italiji.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti