Opština Budva obezbjedila grijanje osnovnoj školi "Mirko Srzentić" u Petrovcu

Predsjednik Opštine Marko Carević sa svojim saradnicima posjetio je osnovnu školu "Mirko Srzentić" u Petrovcu gdje su nedavno otpočeli radovi na postavljanju klima uređaja za grijanje učionica. To su saopštili iz Opštine.

Tokom posjete ocijenjeno je da je škola u jako lošem stanju i da je stvaranje boljih uslova rada u svim obrazovnim ustanovama obaveza čitavog društva.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti