Otvara se “Mega” na bulevaru

Kompanija Megapromet:

Poštovane sugrađanke i sugrađani,zadovoljstvo nam je pozvati vas na svečano otvaranje redizajniranog MEGA marketa na glavnom gradskom bulevaru u Budvi u četvrtak, 25. aprila u 9 sati.

Kompanija „Megapromet“ u jednom od omiljenih objekata koji tokom cijele godine radi do 3 sata ujutro, pripremila je za svoje vjerne potrošače specijalne popuste od 25. aprila do 4. maja.

Uživajte u povoljnoj kupovini u potpuno novom, savremeno opremljenom prostoru, na više od 300 kvadratnih metara.

Na sam dan otvaranja nagradićemo prvih 200 kupaca!

Uživajte u MEGA BULEVARU novom objektu vaših starih prijatelja – mjestu gdje vaša kupovina ne prestaje!

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti