Otvorene renovirane vile u Turističkom naselju Slovenska plaža

U Turističkom naselju Slovenska plaža juče su svečano otvorene vile Maslina i Ruzmarina u okviru kojih je renovirano 187 smještajnih jedinica.

Ovim projektom vrijednim oko pet miliona eura unaprijeđen je kvalitet turističke ponude TN Slovenska plaža, a samim tim i cjelokupnog imidža Hotelske grupe Budvanska rivijera, kao lidera hotelske industrije u Crnoj Gori i jedne od vodećih hotelskih kompanija u regionu.

Bitno je istaći da je 187 smještajnih jedinica sa kategorije 3 zvjezdice podignuto na nivo od 4 zvjezdice po savremenim hotelskim standardima koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih gostiju.

Današnjem događaju, kao i obilasku renoviranih smještajnih jedinica prisustvovali su Damir Davidović, državni sekretar u Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma, Velizar Kaluđerović, predsjednik Odbora direktora Investiciono razvojnog fonda Crne Gore sa saradnicima, Nikolom Milosavljević i Nemanjom Rakočević, dok su ispred HG Budvanska rivijera domaćini bili Mijomir Pejović, predsjednik odbora direktora, Jovan Gregović, izvršni direktor sa saradnicima i Vesna Vujović, menadžerka TN Slovenska plaža.

Damir Davidović, državni sekretar u Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma kazao je ovom prilkom da ga raduje ono što je danas vidio i da je za TN Slovenska plaža od izuzetnog značaja unapređenje kvaliteta smještajnih kapaciteta.

„Jako je dobro da nešto što je bilo u lošem stanju ranije, što često nije moglo da bude u funkciji i otežavalo rad menadžmentu HG Budvanska rivijera u postizanju boljih finansijskih rezultata, sada bude renovirano i da odgovara standardima najzahtjevnijih tržišta“, istakao je Davidović.

Velizar Kaluđerović, predsjednik Odbora direktora Investiciono razvojnog fonda kazao je da je IRF omogućio da se ova investicija realizuje sredstvima od pet miliona eura po najpovoljnijim uslovima i da je za svaku pohvalu što je nakon samo nekoliko mjeseci od početka, ovaj projekat uspješno realizovan.

Mijomir Pejović, predsjednik Odbora direktora HG Budvanska rivijera istakao je da je renoviranjem pomenutih blokova u značajnoj mjeri podignut kvalitet turizma ne samo Turističkog naselja Slovenska plaža i HG Budvanska rivijera, već i cijele Budve i Crne Gore.

„Na ovaj način stvaramo dobre osnove za razvoj Hotelske grupe Budvanska rivijera što će uticati na njenu prepoznatljivost, a samim tim i konkurentnost“ kazao je Pejović koji se ovom prilikom zahvalio IRF-u što je prepoznao značaj ove investicije, kao i izvođačima radova koji su na vrijeme i kvalitetno obavili sve neophodne radove i ispoštovali rokove.

Jovan Gregović, izvršni direktor HG Budvanska rivijera zahvalio se partnerima koji su omogućili da se realizuje ovako značajna investicija, ističući da će i druge kapacitete sa kategorije 3 zvjezdice u narednom periodu takođe podići na viši nivo.

Nakon jučerašnjeg događaja, Hotelska grupa Budvanska rivijera sa ponosom ističe zadovoljstvo povodom završenog projekta koji je sproveden u kratkom vremenskom roku uprkos brojnim globalnim izazovima. Vjerujemo da će renovirane smještajne jedinice uz ostale sadržaje TN Slovenska plaža i ove godine biti izbor velikog broja gostiju koji će upravo na ovom mjestu stvarati najljepše uspomene sa mora.