Plati struju na rate

Plati struju na rate

Akcija potpisivanja protokola o mogućnosti izmiravanja duga prema Elektroprivredi Crne Gore traje do 30. septembra, pa se apeluje na građane da potpišu protokol, naročito oni čiji je dug manji od 300 eura.

Skoro 25 hiljada domaćinstava ostvarilo je mogućnost da izmiruje svoj dug u fiksnim mjesečnim ratama od 20 eura, od toga 623 domaćinstava u Budvi. Do današnjeg dana, oko 60 domaćinstava je potpisala ovaj ugovor.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti