Podgoričanin opljačkao vilu u Buljarici

Budvanska policija uhapsila je danas M. P. (27) iz Podgorice za koga se sumnja da je iz sefa vile u Buljarici ukrao 500 eura.

Inspektori su uspjeli da prikupe dokaze i stave lisice na ruke Podgoričaninu, koji je radio kao fizički radnik na održavanju luksuzne vile. Sumnja se da je mladić pronašao ključ od sefa iz koga je uzeo 500 eura . Protiv njega je podnijeta krivična prijava za tešku kradju. Biće priveden kotorskom tužiocu na saslušanje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti