Poznata ruska TV u Crnoj Gori: Snimanje emisije "Nevjerovatno zanimljive priče"

Ruska televizija „Ren TV“ snima popularnu emisiju „Nevjerovatno zanimljive priče“ u Crnoj Gori uz podršku Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara, Kotora, Cetinja i Žabljaka. Emisija ima milionsku gledanost u Rusiji i zemljama bivšeg SSSR-a.

Emisija će, saopštila je PR Služba Nacionalne turističke organizacije Crne Gore,  biti posvećena crnogorskoj tradiciji, istoriji, neobičnim mjestima i zanimljivim ljudima.

Novinska ekipa “Ren TV” boravi u Crnoj Gori od 21. do 27.maja, a kadrovi za emisiju snimaju se u Kotoru, Budvi, Cetinju, Ulcinju, Žabljaku i nacionalnim parkovima  Skadarsko jezero i Durmitor. Serijal „Nevjerovatno zanimljive priče” prikazuje se na kanalu “Ren TV” od 2019.godine. Serijal je koncipiran tako da svaka epizoda, predstavi neki novi region sa zanimljivim događajima iz istorije zemalja i da ga autentično prikaže ruskom tržištu, kao i svim zemljama ruskog govornog područija“, saopšteno je iz NTO Crne Gore.

Ruski savezni televizijski kanal „Ren TV“ prati više od 130 miliona gledalaca u Rusiji i zemljama bivšeg SSSR-a, što je, ocjenjuju u NTO,  posebno važno za promociju naše zemlje na ovom emitivnom tržištu, imajući u vidu predstojeću ljetnju turističku sezonu, te interesovanje turista iz Rusije i bivših zemalja SSSR-a da ljetnji odmor provedu u Crnoj Gori.

Emisija “Nevjerovatno zanimljive priče” snimana u Crnoj Gori biće premijerno emitovana sredinom juna.

Podršku u organizaciji ove studijske posjete dali su hoteli “Avala Resort & Villas” i “Zeta Rafailovići”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti