Predstavnici turističkih organizacija Budve, Bara i Ulcinja u Banja Luci se susreli sa predstavnicima medija na radnom doručku

U organizaciji TO Budve, u Banja Luci je danas održan radni doručak sa predstavnicima medija, na kojem su predstavljena najavljena novogodišnja dešavanja, ali i planovi za turističku sezonu 2022. godine.

Prisutnim novinarima, u ime Turističke organizacije opštine Budva, obratio se Predrag Zec koji je istakao lijepu saradnju koju Budva već godinama njeguje sa Međunarodnim sajmom turizma i ugostiteljstva i ujedno pozvao sve Banjalučane da posjete Budvu tokom božićnih i novogodišnjih praznika i, u skladu sa preporučenim mjerama zvaničnih institucija, uživaju u raznovrsnoj ponudi turističke privrede grada.
O ponudama u svojim gradovima govorili su Snežana Karanikić, iz TO Bar i Bekim Shurla, predstavnik TO Ulcinj, a lijep pozdrav predstavnicima medija i predstavnicima crnogorske turističke privrede uputili su i Miodrag Lončarević - direktor TO Republike Srpske, Irena Radojević – direktorka TO Banja Luke i Miroslava Pijetlović – direktorka hotela “Zepter Palas” u kojem je i održana konferencija za novinare.
U Banja Luci, na 24. Sajmu turizma “Lorimes 2021”, prisutni su i predstavnici hotelske grupe “Montenegro stars”, hotela “Falkensteiner” i  “Ami” iz Budve, hotela “Princess” iz Bara i apartmana “Wiena” i “Ajana” iz Ulcinja.
Svi predstavnici medija: Elta TV, Mondo, Nezavisne novine, Faktor, Euroblic, Glas Srpske i javnih servisa BHT1 i RTRS danas su dobili i vrijedne nagrade u vidu aranžmana u hotelima i privatnom smještaju u Budvi, Ulcinju i Baru, kao i vaučere za večere koje su im dodijelili Turistička organizacija Banja Luke i hotel “Zepter Palas”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti