Predstavnici turske medijske kuće TV Bein Media boravili u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva, u saradnji sa agencijom Work Hub Montenegro iz Podgorice, bila je domaćin ekipi poznate turske medijske kuće TV Bein Media.

Radna posjeta Budvi realizovana je u četvrtak, 22. oktobra, sa ciljem snimanja dokumentarnog serijala “Kulturna raskršća”, koji promoviše luksuzna putovanja, gastronomiju, istoriju i kulturu. Autorka serijala, Aynay Suzan, je ujedno i autor brojnih  knjiga o gastronomiji i putovanjima, a Budvu je željela da prikaže kroz ljepotu životnih i ljubavnih priča utkanih u njenu istoriju, kao i kroz atraktivnost budvanskog zaleđa.

Emisija će biti prikazana na nagrađivanom dokumentarnom kanalu BeinIz koji ima nacionalnu pokrivenost u Turskoj, ali je dostupan gledaocima širom svijeta putem kablovskog paketa Bein Media grupe.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti