Premijera "Tri sestre"

U utorak, 05. avgusta, na 28. festivalu „Grad teatar“, održaće se 4. ovogodišnja premijera, predstava „Tri sestre“, nastala po Čehovljevom tekstu, a u režiji i adaptaciji Slobodana Milatovića i Ane Vukotić.

 

„Budva Grad Teatar“ ovu koprdukciju radi u saradnji sa Festivalom Internacionalnog Alternativnog Teatra-FIAT Podgorica i JU “Zahumlje” iz Nikšića.

 

Koreograf je Sonja Vukićević, muziku je uradio Ivan Marović, a kostimografiju Lina Leković. U predstavi igraju Bojana Malinovska, Julija Milačić, Ana Vučković, Momo Pićurić, Dejan Ivanić, Zoran Vujović, Miloš Pejović, Petar Novaković, Jovan Krivokapić i Ivan Marović

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti