Pročitajte kako je razbojnik htio da opravda obijanje luksuznog Q7 u Budvi

 

Interventna jedinica budvanske policije, uspjela je da spriječi krađu luksuznog audi Q7 parkiranog u samom centru grada, kada je na licu mjesta, prije tri noći uhvatila razbojnika koji je pokušao da razvali bravu auta.

 Kako saznaju Primorske novine, policajci su primjetili da neko pokušava da uđe u audi koji je bio parkiran preko puta šoping centra TQ plaza. Sve je izgledalo čudno jer je čovjek, više puta udario u bravu, što je odmah bilo čudno jedinici, koja je tokom noći obilazila grad.
 
 Vidjevši da je, ipak po srijedi krađa, pripadnici interventne jedinice brzo su krenuli u akciju i uhvatili muškarca srednjih godina. Na pitanje policajaca šta radi, čovjek je kazao da je pokušao da uđe u automobil kako bi prespavao, jer nema smještaja u Budvi.
 
  Priveden je u stanicu policije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti