Prošetajte morskim grebenima preko Google Street View (VIDEO)

Google se nije šalio kad su rekli da žele da indeksiraju cijeli svijet. Google Street View kamere ne staju. Započeli su partnerstva kako bi kreirali predivne panorame podvodnih krajolika. Za sada možete istražiti Veliki koralni greben na Havajima i impozantni greben na Filipinima, ali se projekat tek zahuhtava.

Njihov tim koristi specijalnu kameru SVII koja više liči na neku opasnu eksplozivnu napravu iz Bond filmova nego na kameru koja plovi brzinom 4 km na sat i hvata fotografije okoline na svakih 4 do 6 sekundi. Uostalom pogledajte video:

VEZAN TEKST: Prelijepe podvodne skulpture: umjetnost pretvorena u vještački greben

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti