Reklamni panoi naše destinacije na preko 300 lokacija širom Pariza privukli pažnju Francuza

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) je realizovala Out of Home kampanju u okviru koje su postavljeni reklamni panoi na preko 300 lokacija širom Pariza.

Na panoima su prikazani atraktivni predjeli Crne Gore, a upečatljiv vizual je sadržao i QR kod, koji je sve zainteresovane vodio na francusku verziju zvaničnog web portala NTO CG.

Osim toga, objavljen je članak na jednom od najuticajnijih portala za putovanja EasyVoyage, u kojem se opisuje jedinstvena priroda naše zemlje. Autori članka čitaocima predlažu desetodnevni program kako bi se upoznali sa raznolikom turističkom ponudom destinacije.

"Desetodnevna avantura po Crnoj Gori započela je obilaskom Podgorice, Skadarskog jezera, zatim Lovćena i Kotora. Pošto smo obišli dio obale i uživali na nekoliko plaža, uputili smo se ka Durmitoru i rijeci Tara, uz nezaobilazni rafting. Nakon ovog adrenalinskog doživljaja, obišli smo Biogradsku goru i njenu jedinstvenu prašumu", navodi se u članku.

EasyVoyage je jedan od lidera u Francuskoj za posredovanje u svijetu turizma koji nudi praktične sadržaje, kao i servise u cilju pronalaska najbolje ponude za letove, smještaj, boravak i slično. Informacije su dostupne korisnicima besplatno, kako bi im se omogućilo da izaberu ponudu koja im najviše odgovara.

Efekti realizovane kampanje ogledaju se u broju dostignutih krajnjih korisnika, a procjena je da će taj broj iznositi preko 650.000 za EasyVoyage i preko 3 miliona kada su u pitanju reklamni panoi.

Imajući u vidu da francusko tržište predstavlja jedno od prioritetnih tržišta, koje bilježi rast u broju ostvarenih dolazaka turista i noćenja, NTO CG će intezivno raditi na promociji destinacije u Francuskoj. Prema preliminarnim podacima Uprave za statistiku MONSTAT za ovu godinu, od početka godine zaključno sa julom, ostvaren je rast od 33,43% u odnosu na prethodnu godinu, dok je broj noćenja veći za 36,06% .

U nastavku promotivnih aktivnosti, NTO CG će učestvovati na najznačajnijem međunarodnom sajmu turizma u Francuskoj – IFTM Top Resa 2023., koji će se održati u oktobru.

Elektronski članak je dostupan na sljedećem linku:

https://www.easyvoyage.com/news/article-2296?p=1

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti