Rezidencija Elena na luksuznoj Porto Montenegro adresi

Novi dodatak u luksuznoj rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegra, stanovi u rezidenciji Elena, dostupni su od ove sedmice na svjetskom tržtšu nekretnina.

U ovaj rezidencijalni projekat koji će zvanično biti otvoren ovog ljeta, uloženo je oko 21 miliona eura. Na projektu izgradnje, uz Adriatic Marinas, radilo je preko 20 crnogorskih firmi (građevinske firme i njihovi podizvođači, projektanti, konsultanti, firme za uređenje interijera i slično), a na projektu je angažovano preko 400 zaposlenih.

Naselje će ovom investicijom biti bogatije za 50 luksuznih stambenih jedinica čijom se kupovinom stiče pravo svojine, intimnost pogleda na rivu u nautičkom jezgru - savremena lokacija za život na samo nekoliko koraka od obale, u blizini hotela Regent Pool Club Residences, i na glavnoj promenadi tivatskog nautičkog naselja.

U sklopu ovog objekta funkcionisaće i sedam poslovnih prostora koji upotpunjavaju jedinstveno iskustvo tivatske rive sa atraktivnim sadržajima, te povećavaju ukupna broj zakupaca u Porto Montenrgu na 80.

Elena rezidencije su kombinacija intimnnog luksuza i tradicionalnog ambijenta inspirisane crnogorskom princezom i italijanskom kraljicom Jelenom Petrović, odnosno Elenom de Savoja.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti