Riba s "ljudskim" zubima ulovljena u SAD-u

Riba sa zubima veoma sličnim ljudskim ulovljena je u Sjevernoj Karolini.

Fotografija ribe s "ljudskim" zubima brzo se proširila društvenim mrežama, a na Facebooku ju je objavila ribarska destinacija Jennette's Pier u Nag's Headu u Sjevernoj Karolini. Radi se o takozvanoj ovčijoj ribi, koja ima nekoliko redova kutnjaka namijenjenih drobljenju plijena. Ime je dobila zbog usta koja liče na usta ovce.

Ribu je ulovio Nathan Martin, koji redovno dolazi na mol. On je veoma sretan zbog ulova, a kazao je da je riba veoma ukusna.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti