Sekulović: Ispisujemo zlatne stranice budvanskog rukometa!

Gospoda sa primorja spremno ulaze u majstoricu rukometnog kupa Crne Gore što nam potvrđuju i riječi predsjednika RK Budvanska rivijera Ivana Sekulovića.

- Spremamo se tokom čitave  godine za ispunjenje našeg cilja, momci su tokom čitave sezone trenirali zaista jako dobro svi u klubu vjerujemo u njih kao i u stručni štab na čelu sa Dejanom Dragnićem, svjesni smo da u majstoricu kupa ulazimo kao blagi favoriti što pokazuje i mjesto na tabeli i dosadašnji rezultati i nadam se da će tako biti i u ovoj majstorici kupa, da ćemo ulogu favorita opravdati a Budvi donijeti duplu krunu i na taj način ispisati zlatnu istoriju rukometa u Budvi - izjavio je Ivan Sekulovic predsjednik RK Budvanska rivijera.

Rukometni klub Budvanska rivijera ovim putem obavještava i poziva sve ljubitelje rukometa, navijače i simpatizere našeg kluba da nam se pridruže i da organizovano i složno odemo poštujući navijačke kodekse na polufinalnu kup utakmicu koja će se odigrati  u unirvezitetskom sportskom centru u Podgorici između RK Budvanska rivijera RK Lovćen.

Organizovani autobuski prevoz besplatan je za sve navijače. Okupljanje je ispred Mediteranskog sportskog centra u Budvi 20. Maj (petak) u 18:00. Prijave se mogu vršiti putem zvanične fb stranice i instagram stranice RK Budvanska rivijera .

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti