Seks turizam - najpoznatije svijetske destinacije

Na žalost ili sreću, među najpoznatijim sex destinacijama, nema Crne Gore. Poznato je da mnoge od svjetskih destinacija bi voljele da ovaj status ponesu imajući u vidu koliko novca se stvori, jer milioni turista upravo biraju svoje mjesto za odmor gdje žele da ostvare neku svoju seks fantaziju.

A koje su to najpoznatije i najpopularnije seks destinacije, donosi nam portal moja putovanja

Prostitucija je stara koliko i čovječanstvo. Prva reklama za davanje usluga se čuva u Turskoj u Efesu, i urezana je u kamenu. Reklama se nalazi na ploči na glavnoj ulici sa svim informacijama, šta je usluga i koja je cijena. 

   VEZAN TEKST: Sve više mladih koji se bave prostitucijom

red_light_district_Amsterdam_1.jpgAmsterdam   Najpoznatija seks vikend destinacije u cijeloj Evropi je svakako Amsterdam, zatim Frankfurt, Budimpešta, Prag i Beč. Inače, to je u svijetu odavno ozbiljna privredna grana, ogroman novac je u pitanju i zato je npr. holandska vlada legalizovala prostituciju i promoviše čuveni Red Light District. Djevojke u izlozima, samo zavjesa i vi. U Holandiji je otvorena kupovina seksualnih usluga počela još 1815. Ovaj oblik prostitucije nastao je tolerisanjem 'tihe' prostitucije u staroj Crvenoj četvrti oko crkve Oude kerk (Holanđani je zovu ružičasta četvrt - Rosse buurt, a zvanični naziv je Red light district).maxresdefault.jpg

Kako sve izgleda? 

Kada mušterija uđe, djevojka ugovara posao i navlači zavjesu. Vrlo je važno da već u startu kažete kakav seks želite, kako biste utvrdili konačnu cijenu. Ako želite nešto nesvakidašnje, važno je da to odmah kažete. Na primjer, ukoliko želite striptiz, pitajte je već u startu da li će to da vam obezbijedi i koliko će naplatiti, ili ukoliko želite seksi igračke, ona će vjerovatno pristati uz ekstra novac. 

Vodite računa da nije tranvestit... 

Najklasičnija usluga košta 50€, i traje 15-20 minuta. Nakon ovog kratkog vremena djevojka počinje pripreme za novu mušteriju. To bi bilo sve što možete da očekujete za 50 €. Ukoliko želite da djevojka bude komplet gola, moraćete dodatno da platite.

photos-of-red-light-district-amsterdam_700x478_523a.jpg

Narednih 15-20 minuta je dodatnih 50 €, a sat vremena oko 150 €. Sve u svemu, koliko para toliko muzike. Seks sa dvije djevojke istovremeno takođe je opcija. Djevojke su uglavnom bjelopute, evropskog porijekla, iz istočne Evrope najviše, ali ima i crnkinja i azijatkinja. 22678_Frankfurt_sex_turizam_putovanja.jpgFrankfurt 

   Četvrt crvenih fenjera  u Frankfurtu se sasvim slučajno nalazi u blizini Evropske banke. Ono po čemu se razlikuje od Amsterdama je da nema izloga. Promoterke su isped zgrada, a sve je na spratu, pa se morate popeti. Crveni fenjeri simbolizuju ulaz u erotski raj.

 

Bangkok Tajland 

   Red Light District u Bangkoku je sigurno najveća turistička atrakcija već duže vrijeme. Najpoznatija mjesta su Nana Plaza i Angelwitch, gdje nude show i piće, a poslije možete otići sa djevojkom. Ono što je interesantno da u klubovima postoje djevojke koje žele samo neobavezan seks i nisu tu zbog "posla" već provoda.

22679_tajland_sex_turizam_putovanja12.jpg

Postoje 3 kvarta za crvene fenjere u Bangkoku:

  1. 

Nana Red Light District

 Najveći seks kvart, koji se zove Nana Entertainment Plaza (NEP) ili kako ga vole zvati "The Sex Mall"
  2. 

Soi Cowboy Red Light District

 Mali kvart sa go go barovima i sa sobama za iznamljivanje na kratko
  3. Patpong Red Light District 
Stranci posebno vole ovaj kvart, jer je samo za strance, i ima dugu istoriju. Plesni go go barovi i sobe za iznamljivanje na kratko.

VEZAN TEKST: Seks i odavanje tajni: Ovo su najkontroveznije kompanije na internetu

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti