Splendidov MICE menadzment jedan od pet najuticajnijih u Evropi

Rukovodilac MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events)službe hotelske grupe Montenegro stars iz Budve ,Spasenija Purić proglašena je za jednu od pet najuticajnijih evropskih stručnjaka u ovoj oblasti u 2020- toj.
 
Purićeva je u konkurenciji od 207 evropskih profesionalaca time donijela važno priznanje i kompaniji, ali i Crnoj Gori - koja je tako rame uz rame stala sa Austrijom, Češkom, Poljskom i Slovenijom.
 
MICE služba crnogorske kompanije hotels group Montenegro stars rangirana je kao jedna od pet najboljih ali i najpouzdanijih u Evropi kada je u pitanju organizacija različite vrste skupova , navodi se u obrazloženju žirija koji je sproveo glasanje .

 

“Naša lista najuticajnijih ljudi razlikuje se od sličnih izbora po tome što nominaciju podnose profesionalci iz struke ali nikako i sami kandidati. Ovaj projekat nije takmičenje, već ozbiljna platforma na koju se možete osloniti kada planirate organizaciju važnih događaja“ objasnio je glavni i odgovorni urednik “Kongres magazina za Novu Evropu”, Gorazd Čad. 

 Hotelska grupa Montenegro stars od osnivanja je ključno je kongresnio odredište Crne Gore ali i regiona, sa preko 300 skupova različitog profila godišnje koliko ih je do pandemije organizovala . Za to je nagrađena sa više desetina priznanja uglavnom van granica Crne Gore .Najveći broj skupova i događaja organizuju se u najvećem hotelu grupacije i jedinom crnogorskom rizortu te veličine -hotelu Splendid Conference& SPA Resort .

Objekat radi i u pamdemjskim uslovima uz maksimalnu zaštitu svojih klijenata i osoblja.

Za to je nedavno dobio međunarodnu oznaku SAFE TRAVELS ,koju mu je dodijelio Svjetski Savjet za turizam i putovanja (WTTC) .

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti