TO Budva: Uređenje starih brdskih puteva u pješačke staze

Turistička organizacija Budve planira da ove godine iz svoje kase izdvoji 38 hiljada eura koji će biti utrošeni na izgradnju novih pješačkih staza u zaleđu Budve.

Naime, kako je Primorskim novinama rečeno otvaranje i označavanje novih pješačkih staza je nova stavka u finanijskom planu za 2023.
 " Predviđeno je ukupno 38 .000 eura i obuhvata otvaranje potpuno novih staza u zaleđu , odnosno pretvaranje starih brdskih puteva u pješačke staze sa kompletnom horizontalnom i vertikalnom signalizacijom", rečeno je u TO Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti