TQ Plaza nastavlja sa humanitarnim akcijama: uručena donacija Srednjoj školi “ Danilo Kiš”

Budvanska kompanija “ Tradeunique” koja gazduje poslovno - stambenim kompleksom i velikim shoping centrom “ TQ Plaza” , nastavila je humanitarne akcijom, donacijom Srednjoj mješovitoj školi “ Danilo Kiš” .

Donaciju je direktoru srednje škole Ivanu Ivanoviću uručila marketing menadžer kompanije Tina Crepulja. Crepulja je kazala da su školi donirali štampač, kompjuter i dodatni kancelarijski materijal. Ona je najavila da je ovo samo jedna u nizu akcija koja se realizuje, te da će nakon Nove godine kompanija nastaviti sa humanitarnim radom po kome je prepoznata u zajednici dugi niz godina unazad.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti