Trik s TikToka pomoću kojeg ćete pronaći najbolja sjedišta u avionu

Doći do najboljeg sjedišta u avionu zaista može biti lakše nego što mislite, a trik za pronalaženje najkomotnijih sjedišta pokazao je Zachary Abel, glumac i TikTok zvijezda.

Neki možda prepoznaju Abela iz njegovog vremena u seriji "Make It or Break It", ali ljubitelji putovanja ga bolje poznaju kao čovjeka koji na TikToku dijeli trikove za putovanja na društvenim mrežama.

Do danas, Abel je podijelio nekoliko savjeta počev od onih o nabavci karata u prvoj klasi po vrlo jeftinim cijenama, rasprodaji letova i još mnogo toga. A sada je otkrio iznenađujući trik za one kojima je potrebno malo više prostora za noge u avionima.

"Evo Google Flight trika za koji možda niste znali", počinje Abel u svom TikTok videu, koji je sada prikupio više od 460.000 pregleda i dodatnih 34.000 pregleda na Instagramu.

"Recimo da želite da idete iz Los Angelesa u New York od 12. do 16. novembra. Vidite da su JetBlue, United i Delta svi po istoj cijeni i to je zaista odlična ponuda," kaže on. "Pa koja je najbolja opcija? Unesite: Prostor za noge na Google Flights."

Izvor: klix.ba

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti