Turistička organizacija danas zaključuju ugovore

Svečano potpisivanje ugovora sa izabranim podnosiocima zahtjeva po javnom pozivu TO Budve u raspodjeli sredstava za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine biće održano danas u 12 sati u prostorijama menadžera Opštine Budva (TQ plaza, VI sprat).

Od ukupno 36 projekata, Komisija je utvrdila da samo njih 17 ispunjava uslove Javnog poziva, i utvrdila iznos sredstava koji se odobrava. Ukupna sredstava opredijeljena i dodijeljena Javnim pozivom iznose 367.895,00 €.

Ovo je rang lista:

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti