Turistička ponuda Budve predstavljena u Frankfurtu

Turistička organizacija opštine Budva zajedno sa turističkom privredom grada predstavlja turističku ponudu destinacije sa akcentom na ponudu kongresnog turizma na specijelizovanom sajmu kongresne industrije IMEX 2024 koji se održava od 14. do 16. maja u Frankfurtu.

„Tema ovog sajma je kongresni turizam prvenstveno u predsezoni i postsezoni, što je odlična prilika da TO Budva tokom brojnih sastanaka predstavi sve ljepote budvanske rivijere, značajnije događaje i manifestacije u ovom periodu godine, kao i kongresne kapacitete duž budvanske rivijere koji su više nego atraktivni za organizaciju poslovnih događaja“ ističu u TO Budvi.

Nastup na sajmu u Frankfurtu organizuje Crnogorski kongresni biro u okviru Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, a pored TO Budve, svoju ponudu predstavljaju i predstavnici turističke privrede Budve: hotelska grupacija „Montenegro Stars“ (hotel „Splendid“), hotel „Avala“, kao i turističke agencije „Apolotours“ i „Explorer“.

Sajam IMEX se održava 22. put, okupio je preko 3.800 globalnih organizatora poslovnih događaja i više od 2.900 izlagača, pružaoca usluga iz oblasti kongresnog turizma iz cijelog svijeta, uključujući nacionalne i regionalne kongresne biroe, hotelske grupe, prostore za posebne događaje, kompanije za krstarenje, avio-kompanije, SPA rizorte i sl.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti