U amfiteatru JU SMŠ "Danilo Kiš" Budva održano je predavanje na temu "Zašto ugostiteljstvo: Prilike i trendovi"

U amfiteatru JU SMŠ "Danilo Kiš" Budva održano je predavanje na temu "Zašto ugostiteljstvo: Prilike i trendovi."

Predavači Žana Zeković, direktorica sektora ljudskih resursa i Maida Pilica, koordinatorka za obuku i razvoj zaposlenih, Hotel Regent.

Učenici smjerova hotelsko turistički tehničar, turistički tehničar i gastronom su imali priliku da se upoznaju sa stvarnim stanjem tržista rada u Crnoj Gori, kada su u pitanju njihovi obrazovni profili.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti