U Budvi boravi 1.900 gostiju, uglavnom Rusa, Turaka i Ukrajinaca

Na Budvanskoj rivijeri trenutno u svim vidovima smještaja boravi oko 1.900 gostiju. To je saopštila Turistička organizacija Budve.

"U Budvi ovih dana boravi oko 1.900 gostiju, od čega najveći broj u privatnom smještaju. Gosti su većinom iz Rusije, Srbije, Ukrajine, Turske i Bosne i Hercegovine. Trenutno je u našem gradu otvoreno 15
hotela u kojima borave uglavnom gosti iz Srbije, Bjelorusije i Crne Gore", ističu u TO Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti